Hlavní obsah

Sarkozy a Bruniová strávili svatební noc ve Versailles

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PAŘÍŽ

Francouzský prezident Nicolas Sarkozy a italská zpěvačka a bývalá topmodelka Carla Bruniová, kteří se vzali v sobotu, strávili svou svatební noc v bývalém loveckém pavilonku v areálu zámku ve Versailles. Uvedla to francouzská média.

Foto: Nasser Nuri, Reuters

Francouzský prezident Nicolas Sarkozy a exmodelka Carla Bruniová

Článek

Novináři viděli v neděli novomanžele na procházce v parku ve Versailles. Podle nedělníku Le Journal du Dimanche uspořádali malou svatební večeři v bývalém loveckém pavilonku La Lanterne, který je nyní jednou z rezidencí francouzského státu.

Třiapadesátiletý Sarkozy si čtyřicetiletou Bruniovou vzal v sobotu dopoledne při občanském ceremoniálu v prezidentském Elysejském paláci v Paříži. Na svatbě bylo jen asi 20 nejbližších přátel a příbuzných.

Na procházce versailleským parkem novomanžele provázel italský obchodník Maurizio Remmert, který je údajně biologickým otcem Bruniové, napsala agentura AP.

Bruniovou vychovávala matka a průmyslník Alberto Bruni Tedeschi. Pro Sarkozyho, který má tři syny, je to třetí sňatek, pro Bruniovou, matku jednoho syna, první.

Reklama

Související články

Prezident Sarkozy si vzal modelku Bruniovou

Francouzský prezident Nicolas Sarkozy se v sobotu v Elysejském paláci oženil se svou přítelkyní Carlou Bruniovou. Uvedla to francouzská televizní stanice...

Výběr článků

Načítám