Hlavní obsah

Petra Němcová už zazářila s korunkou pro miss

Právo, vm
PRAHA

Ve čtvrtek odpoledne přiletěla do Prahy jedna z nejkrásnějších modelek světa Petra Němcová. Zdrží se do pondělka a na programu toho má opravdu hodně. V pátek dopoledne fotila v ateliéru známého fotografa Gorana Tačevského exkluzivní snímky pro luxusní klenotnickou firmu. Mimo jiné si při focení vyzkoušela i korunku pro vítězku sobotní České Miss 2008.

Foto: Michaela Feuereislová, Právo

Majitel klenotnické firmy Alojz Ryšavý dostal od Petry přede všemi velmi důvěrný polibek.

Článek

Podařilo se nám vyfotit ji při práci v ateliéru, kde pózovala Goranovi Tačevskému. Stala se totiž tváří luxusní klenotnické firmy ALO-diamonds a tak fotila kolekce šperků za několik miliónů korun. Jako správná manekýna neodolala a korunku pro miss si vyzkoušela.

Petra neodolala a korunku pro Českou Miss 2008 v hodnotě miliónu a čtvrt si vyzkoušela.foto: Právo/Michaela Feuereislová

Ta na Petře nádherně zářila. Ostatně je její spolutvůrkyní. Vymýšlela návrh skvostného špeku a vybírala pro něj kameny. Ozdoba, kterou bude vítězka sobotní České Miss 2008 korunována, má hodnotu 1 250 000 korun.

Zase změnila barvu vlasů

Petra Němcová (28), která zasedne v sobotu večer jako porotkyně na finále soutěže, z níž vzejde další královna krásy, si opět zahrála s barvou svých vlasů. Před několika dny byla z blondýnky téměř tmavovláska, ale teď do Prahy dorazila podstatně zesvětlená.

Ve fotografickém ateliéru modelku postupně ozdobily šperky z diamantů a bílého zlata a posléze z polodrahokamů – ametystu, topazu, citrinu a granátů. Korunka pro missku vznikala půl roku, protože všechny kameny byly sázeny ručně. A že jich je na ní požehnaně. Diamantů 1162 a 118 je přírodních polodrahokamů. Byly dovezeny z Thajska a Malajsie a právě díky tomu korunka působivě září.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám