Hlavní obsah

Angelina Jolie čeká údajně dvojčata

LOS ANGELES

Spokojeností zářící Angelina Jolie (32) nepřímo potvrdila americkému magazínu Star bombastickou zprávu o svém dvojčetném těhotenství, když v rozhovoru uvedla, že nyní musí konzumovat jídlo za tři. O jejím těhotenství se poprvé začalo široce spekulovat počátkem roku, když se objevila se svým partnerem Bradem Pittem na předávání cen Critics' Choice awards.

Článek

Po dlouhé době vypadala Jolie zdravě a ty tam byly chrastící kosti deroucí se z jejího zuboženého těla. Spekulace o těhotenství ještě posílil fakt, že celý večer pila, na rozdíl od všech ostatních hostů, pouze čistou vodu.

"Angelina čeká dvojčata a společně s Bradem se jejich příchodu na svět nemůžou dočkat. Jsou velice šťastní a změnili kvůli tomu všechny své plány. Odložili i dlouho připravovanou cestu do Evropy a Afriky, kde si chtěli vybrat dalšího sirotka," uvedl zdroj blízký rodině Pittových magazínu Star.

Angelina s Bradem mají již tři adoptované děti Maddoxe, Paxe a Zaharu a biologickou dceru Shiloh. Díky dvojčatům by se jejich rodina rázem rozrostla na šest dětí.

Reklama

Související témata:

Související články

Angelina Jolie je v kuchyni zcela nepoužitelná

Přestože je matkou čtyř dětí a hodlá si pořizovat další potomky, neuměla by Angelina Jolie svým ratolestem vařit tak dobře, jak to dělala její matka Marcheline...

Angelina Jolie a Brad Pitt zvoleni párem roku

Americký magazín US Weekly každoročně jmenuje nejlepší slavnou dvojici. Letos zvítězil pár Brad Pitt a Angelina Jolie, kterému se přezdívá ve zkratce...

Výběr článků

Načítám