Hlavní obsah

Herec Daniel Radcliffe se rozešel s přítelkyní

LONDÝN

Fanynky mladičkého britského herce Daniela Radcliffa se mohou radovat. Jejich idol, který proslul jako filmový představitel čarodějnického učně Harryho Pottera, je opět volný. Osmnáctiletý herec se prý rozešel se svou dvaadvacetiletou irskou přítelkyní a hereckou kolegyní Laurou O'Tooleovou. Informoval o tom dnes britský deník News of the World.

Článek

"Daniel a já zůstáváme ale dobří přátelé," řekla O'Tooleová listu. Radcliffe a O'Tooleová se seznámili loni na podzim během zkoušek na divadelní představení Equus, kde oba při jedné scéně vystupují nazí. Jejich vztahu tehdy média věnovala značnou pozornost.

Radcliffe patří k nejobdivovanějším mladým mužům Británie. Již od loňského července, kdy dosáhl 18 let, může disponovat 20 miliony liber (asi 770 milionů korun) z vydělaných honorářů, které měl jako nezletilý uloženy ve svěřeneckém fondu.

Vstupem do dospělosti, úspěchem a zámožností se rázem stal středem pozornosti davů vdavekchtivých dívek. Již při svých loňských premiérách se Radcliffe ocitl v zajetí mladičkých ječících fanynek. Nyní po rozchodu s přítelkyní lze očekávat, že zájem o něj mezi dívkami ještě vzroste.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám