Hlavní obsah

Clooney se prý chce odstěhovat dál od Spearsové

– LOS ANGELES

Hollywoodský idol mnoha žen George Clooney je prý natolik znechucen mediálním zájmem, který v poslední době vzbuzuje kontroverzní celebrita Britney Spearsová, že se chce přestěhovat. Tvrdí to britský list Daily Mail. Clooney údajně vůbec netušil, že v Hollywoodu se Spearsovou prakticky sousedí, a jde mu příšerně na nervy, že kolem zpěvaččina domu téměř nepřetržitě táboří senzacechtiví novináři.

Článek

Clooneyho pohár trpělivosti přetekl, když novináři tento měsíc uprostřed noci obklíčili dům Spearsové kvůli jejímu výstupu s bývalým manželem. Žurnalisté pasoucí po sebemenších zajímavostech prý byli natolik hluční, že rozespalý herec měl zprvu pocit, že se ocitl uprostřed policejní akce.

"Nejprve jsem si myslel, že snad někdo utekl z vězení - ta scéna byla jak ze Smrtonosné pasti. Vyběhl jsem ven v županu a s basebalovou pálkou. Tu přece popadnete do ruky v každém filmu," líčil Clooney své obavy, že může narazit na vetřelce. Až později se prý dozvěděl, že rozruch měli na svědomí paparazziové. Novinkou prý přitom pro něj bylo zjištění, že dům Spearsové je od jeho sídla vzdálen necelých 300 metrů. "Musím se přestěhovat," dodal rozhodně.

Šestadvacetiletá Spearsová byla tento měsíc hospitalizována s podezřením na požití omamných látek po incidentu ve svém domě, k němuž byla přivolána i policie. Zpěvačka údajně odmítla vrátit děti bývalému manželovi Kevinu Federlinovi, kterému byly dva malí chlapci svěřeni do dočasné péče po rozvodu. Z domu odvezla Spearsovou sanitka - vyšetření však prý ukázalo, že žádné drogy ani alkohol nepožila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám