Hlavní obsah

Bruniová pózovala nahá pro španělský pánský magazín

Právo, DPA, nek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MADRID

Přítelkyně francouzského prezidenta Nicolase Sarkozyho Carla Bruniová opět upoutala pozornost, když se na internetu objevil její akt pro španělský pánský magazín DT. Snímek, na němž bývalá topmodelka a nyní zpěvačka, oděná jen do černých vysokých bot, leží se zkříženýma rukama na kožené pohovce, přináší časopis ve dvoustránkovém formátu v únorovém čísle.

Článek

Na levé ruce Bruniové je pak vidět prsten, o němž se mezitím rozpoutala vlna spekulací. Španělský list El Mundo totiž napsal, že jde o stejný prsten, jaký kdysi Sarkozy daroval své bývalé manželce Cécilii a nedávno i Carle. DT ale tvrdí, že zmíněná fotografie Bruniové vznikla ještě před tím, než loni na podzim navázala s prezidentem vztah.

Teprve nedávno vyšla najevo informace, že Bruniová se stala múzou italské automobilky Lancia a natočila reklamní spot, v němž vystupuje jen lehce oděná. Ve francouzských kinech mezitím začal běžet film Actrices (Herečky), v němž získaly role sestra Carly Valeria a matka Marisa.

Podle jednoho průzkumu má přitom 90 procent Francouzů už plné zuby informací o soukromém životě šéfa Elysejského paláce. A více než 50 procent se domnívá, že média věnují přehnanou pozornost i jeho politice.

Reklama

Související témata:

Související články

Sarkozy si Bruniovou ještě nevzal

Přítelkyně francouzského prezidenta Nicolase Sarkozyho Carla Bruniová řekla úternímu vydání listu Libération, že se ještě nevzali, a že se proto nemůže...

Výběr článků

Načítám