Hlavní obsah

Muže postřelili v čelistech krokodýla

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DARWIN

Australan Jason Grant měl zvláštní štěstí v neštěstí. Neštěstím bylo to, že skončil v tlamě obrovského krokodýla. Když se ho pokoušel kolega zachránit a na krokodýla vystřelil, tak sice jednou ranou trefil krvežíznivé zvíře, ale druhou svého kamaráda, který byl uvězněn v čelistech. Štěstí bylo ovšem to, že střela zvíře nerozběsnila a muži se povedlo ze sevření dostat.

Foto: Archiv, Novinky

Existují příjemnější pohledy než ten do krokodýlí tlamy.

Článek

Jason Grant, kterému pomalu ale naštěstí už jistě táhne na 30, se dostal do ohrožení života v turisty velmi oblíbené destinaci Mary River nedaleko města Darwin v severní Austrálii. Útoky těchto plazů jsou však v Austrálii velmi ojedinělé.

Zpravodajský server BBC o celé události napsal, že být zároveň napaden krokodýlem a postřelen je přinejmenším smolné. Jason Grant byl krátce po celém incidentu helikoptérou přepraven do nemocnice, kde okamžitě podstoupil operaci. Jeho stav je nyní stabilní.

Muž sbíral vejce na odlehlé krokodýlí farmě a skončil v obrovských čelistech rychleji, než stačil nějak zareagovat. Krokodýl se svou vyděšenou obětí několik chvil třásl, ale poté se objevil Grantův kolega se zbraní. Jedna rána zasáhla zvířecího útočníka a druhá.... dál už to znáte sami.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám