Hlavní obsah

Nový film přináší Langmajerovi smůlu

Právo, Vlaďka Merhautová
PRAHA

Chvíli poté, co nám herec Jiří Langmajer zapózoval s režisérem Filipem Renčem a půvabnou rumunskou herečkou Ralucou Aprodu, zjistil, že přišel o batoh. Stalo se to v úterý dopoledne těsně před projekcí nového filmu Na vlastní nebezpečí ve Village Cinemas Anděl.

Foto: Michaela Feuereislová, Právo

Režisér Filip Renč s rumunskou herečkou a bývalou modelkou Ralucou Aprodu a Jiřím Langmajerem. Vzápětí „Langoš“ zjistil, že byl okraden.

Článek

Langmajer, který v novém Renčově filmu hraje hlavní roli, zcela pochopitelně po objevení ztráty batohu, zpanikařil. Nevěděl, zda ho nechal v kavárně kina, kde si předtím dával kávu s rumunskou kolegyní Ralucou, nebo mu ho někdo ukradl právě při focení.

Vzrušení na pokračování

Jakoby název filmu symbolicky předznamenal populárnímu herci vývoj jeho příštích měsíců. Langmajera dávno předtím trápila záda. Protože film se ponejvíce odehrává v řece a není v něm nouze o nejrůznější divoké kousky, nemocná páteř dostávala pořádně zabrat.

Režisér Renč režíroval z vln prudké řeky Uny, jejíž voda měla kolem deseti stupňů. Šlo mu o naprostou přirozenost a autenticitu, takže devadesát procent scén dělali herci sami včetně různých dramatických skoků. V neoprénech trávili prakticky celé dny.

Kvůli zranění nehrál v divadle

Jiří Langmajer si narazil záda, film dotáčel se sebezapřením, ale naštěstí všechny scény dokončil. Filip Renč přiznal, že to bylo nejnebezpečnější a fyzicky nejnáročnější natáčení, jaké kdy zažil. Po návratu z Rumunska musel doktor Hruška ze seriálu Ordinace v růžové zahradě na vážnou operaci. I když se zdařila, na podzim ho sužovaly kruté bolesti, špatně se mu chodilo. Kvůli tomu nehrál ve dvou divadlech, ohrožena byla i seriálová role.

Teď už se zase pohybuje bez problémů a jak řekl před uvedením filmu Na vlastní nebezpečí do kin, riskovat se nebojí ve své profesi, ani v soukromí. V Čechách ovšem nemusí zrovna skákat do hlubin rozbouřené peřeje, stačí chvilka nepozornosti a o „vzrůšo“ v podobě ztracených peněz a dokladů je postaráno.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám