Hlavní obsah

Soustředění v Las Vegas se blíží – finalistky už mají víza

Novinky, jky

Realizační tým Miss České republiky společně s partnery z cestovní kanceláře Blue Style zdárně pokračuje v přípravách na tradiční Školu Miss, která se tentokrát uskuteční v Mekce světového šoubyznysu Las Vegas v americkém státě Nevada. Již jsou vyřízena víza pro všech dvanáct finalistek, členy odborné poroty, lektory i zástupce partnerských médií.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Těchto dvanáct dívek svede souboj o korunku Miss ČR 2008.

Článek

Výprava Školy Miss ČR 2008 stráví ve Vegas devět dní v termínu od 16. do 25. února 2008. Pro většinu dívek to bude první cesta za oceán. Některé se nám přiznaly, že už nyní se o ně pokouší cestovní horečka, a že se nemohou dočkat, až uvidí světové centrum šoubyznysu na vlastní oči nebo nahlédnou přes okraj Grand Canyonu.

I když odlétají do hlavního města zábavy, čeká naše finalistky i spousta práce. O jejich odbornou přípravu nejen na XX. jubilejní Finále Miss ČR (které se odehraje 15.3.2008 v Brně), ale i do následující kariéry, se stejně jako v předchozích letech postarají takoví profesionálové, jako je Jan Měšťák, Ladislav Špaček, Milada Karasová, Hana Kotásková, Ondřej Pýcha, Taťána Kuchařová, či Miloš Zapletal.

Reklama

Výběr článků

Načítám