Hlavní obsah

Nejchlupatější muž světa hledá novou přítelkyni

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PEKING

Nejchlupatější muž světa trpící vzácnou genetickou poruchou hledá novou přítelkyni. Milovnice chlupáčů tak mají šanci utkat se v boji o jeho přízeň. Číňan totiž hledá na internetu a šanci má každá žena z celého světa. Devětadvacetiletý Jü Čen-chuan byl uznán Guinnessovou knihou rekordů jako nejzarostlejší muž světa v roce 2002.

Článek

"Byla jsem okouzlena, když jsem viděla jeho fotografii ve chvíli, kdy jsem slyšela, že se hodlá oženit. Tak jsem se ozvala médiím,“ svěřila britskému serveru Ananova nejmenovaná žena, která s příběhem o chlupatém mladíkovi přišla.

"Skutečně se známe přes internet. A navštěvujeme se vzájemně již po tři roky. Bohužel, náš vztah je u konce,“ přiznal Jü, jenž však nepropadá beznaději a doufá, že vbrzku nalezne novou lásku.

"Celé moje tělo je pokryto chlupy a moje rodiče se obávají, že nebudu schopen takto nalézt manželku. Mnoho dívek je v šoku, když mě vidí naživo,“ dodal Čen-chuan. "Cítím se jako King Kong, šeredný, ale s jemnou a citlivou duší,“ svěřil se mladík novinářům z internetového deníku Če-ťiang.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám