Hlavní obsah

"Neukradnutelné" policejní auto bylo ukradeno

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Technickou lahůdku, automobil v ceně asi 2,7 mil. korun, ukradl v Berlíně neznámý pachatel. Na tom by nebylo bohužel nic až tak zvláštního, kuriózní ale je, že automobil disponující mnoha ochrannými prvky, zabraňujícími jeho krádeži, patřil místní policii. A aby toho nebylo málo, policisté to pachateli mírně ulehčili - nechali klíčky v zapalování.

Foto: Profimedia.cz

Zloděj vozidla možná ani netušil, jaký klenot se mu to dostal do rukou.

Článek

Speciální vůz značky BMW, chráněný mnoha elektronickými zámky, imobilizérem a monitorovacím systémem, byl doslova pýchou berlínských policejních složek.

Auto ovšem zmizelo neznámo kam poté, co policisté z auta vyskočili, aby sledovali zloděje, který právě opustil kradený automobil. Kriminálník jim unikl a když se policisté vrátili na místo, kde svůj drahý vůz zanechali, tak už po něm nebylo ani památky.

Oba policisté tak skončili na koberečku a jejich vedoucí zatím zvažuje, jak s nimi naloží. A ohledně ukradeného BMW - policie zatím nemá sebemenší vodítko, které by ji pomohlo automobil nalézt.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám