Hlavní obsah

Karlu Gottovi selhal na pódiu hlas

Právo, Eva Božoňová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Jeden z nejdražších společenských večerů současné plesové sezóny se konal ve čtvrtek večer na pražském Žofíně. Jeho zlatým hřebem se stalo předpůlnoční téměř dvacetiminutové vystoupení živoucí legendy naší populární hudby. A přímo na pódiu Mistra zradily hlasivky.

Článek

Karel Gott tentokrát zřejmě poněkud přecenil síly. Do bloku svých nejslavnějších hitů totiž zařadil samé rychlé „vypalovačky“. Proto ani není divu, že už ke konci sotva lapal po dechu a závěrečné tóny neuzpíval vůbec.

Nadšené publikum mu však náhlou indispozici nejen ochotně odpustilo, ale dokonce dozpívalo píseň za něj společně s vokalistkami Naďou Wepperovou, Alenou Průchovou a Dashou.

„Hlasivky jsou jediný orgán, který když selže, tak s ním už opravdu neuděláte vůbec nic,“ omlouval se Mistr. Že by ho novomanželská role přece jen příliš vyčerpávala?

Přehlídka hitů

V programu, který organizátory přišel na 2 650 000 korun, zářily tentokrát opravdu jen hvězdy. Slavnostního předtančení se ujaly hvězdy první řady televizní taneční soutěže StarDance, herec Jan Čenský s Terezou Bufkovou a miláček publika Václav Vydra s Petrou Kostovčíkovou.

Se skupinou Golem si zazpívali mimo jiné i Marta Kubišová, Jitka Zelenková, Petra Janů, Josef Laufer, Petr Muk, Miro Žbirka a Helena Vondráčková, která nesmrtelným hitem z komedie století S tebou mě baví svět zvedla celý sál ze židlí.

:. Jan Čenský hýčká svou taneční partnerku Terezu Bufkovou jako nejdražší poklad. Není divu, vždyť krále parketu z něj udělala právě ona. Foto: PRÁVO/Michaela Feuereislová

Krásky v montérkách

Kromě gigantického dortu a bohaté tomboly připravila firma, jež se zabývá obchodem s pracovními oděvy a pomůckami, ještě další, zcela mimořádné překvapení. V crazy módní přehlídce, kterou uváděla společně s moderátorem večera Petrem Salavou Miss ČR 2001 Diana Kobzanová, vykročily na červený koberec půvabné modelky oděné opravdu pracovně.

A aby o svůj sex-appeal nepřišly úplně, dodávalo montérkám, kombinézám a barevným gumovkám šmrnc spodní prádlo z nové kolekce světoznámého módního návrháře Calvina Kleina.

:. Největší úspěch měla modelka z Jihoafrické republiky Wendy Ntimbany. Foto: PRÁVO/Michaela Feuereislová

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám