Hlavní obsah

Paul McCartney podstoupil plastiku obličeje

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Sir Paul McCartney (65) chce být i ve svém pokročilejším věku štramák. Proto neváhal a koncem minulého roku podstoupil na jedné z předních plastických chirurgií v New Yorku celkové omlazení obličeje spojené s odstraněním jemných vrásek kolem úst a očí. Byla mu odstraněna i povislá kůže v obličejových partiích.

Článek

Díky úspěšné odoperované a zahojené plastice vypadá rozvodem zdrchaný McCartney, který prodělal i srdeční operaci, viditelně lépe. Důvodem je určitě i jeho nová láska o sedmnáct let mladší herečka Rossanna Arquettová.

Jak uvedl londýnský plastický chirurg Alex Karidis, když si prohlížel nejnovější zpěvákovy fotografie, zásah dopadl mimořádně dobře.

"Jeho obličej dnes vypadá mladistvě a svěže. Odstranili mu nejmarkantnější vrásky a tukové přebytky kůže. Plastiku prodělaly i jeho horní a dolní víčka, čímž se mu projasnil pohled," vyjmenoval plastické zásahy do Paulova vzhledu chirurg, který zároveň potvrdil, že na zpěvákovi byla podle jeho názoru odvedena prvotřídní práce.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám