Hlavní obsah

Britney Spearsová utekla od soudu a už se tipuje den její smrti

– LOS ANGELES
Novinky, Novinky, Famous, Femalefirst

Britney Spearsová stále nemá svůj život pod kontrolou. Když se měla nyní dostavit k soudu ohledně opatrovnictví dětí, sice přijela, ale hned zbaběle utekla. Poté, co děti nedovoleně držela u sebe a nechtěla je vydat, je nyní několik měsíců neuvidí. Jeden americký web to s ní už vidí natolik špatně, že vypsal tipovací soutěž, ve které se snaží návštěvníci webu uhodnout datum její smrti.

Článek

Jesliže chcete získat herní konzoli PlayStation 3, pak stačí zavítat na americký server WhenIsBritneyGoingToDie.com a předpovědět, kdy Britney Spearsová zemře. Ze správných odhadů pak bude vylosován vítěz, jemuž správce webu cenu odešle. Řada proroků míní, že popová hvězda vydechne naposledy už tento měsíc.

"Z nějakého důvodu se Britney pustila do sebezničujícího dostihu,“ uvádí stránka ve svém úvodníku. A návštěvníky stránek pak provozovatelé vyzývají: „Uhodněte, kdy vydechne naposledy, a budete korunováni jako Pan nebo Paní Smrt. Vítěz získá cenu PlayStation 3.“

Na stránku denně zavítá několik tisíc lidí, odhadnout smrt zpěvačky a přihlásit se do zvrácené soutěže se odhodlalo zatím asi deset tisíc návštěvníků. Mezi nejčastější tipy patří smrt z předávkování, sebevražda či infarkt, a to již na konci ledna 2008.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám