Hlavní obsah

McCartney je popáté dědečkem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britský hudebník Paul McCartney e nyní popáté dědečkem, když mu dcera Stella, která pracuje jako módní návrhářka, porodila vnuka. Chlapec se jmenuje Beckett Robert Lee a spatřil světlo světa v úterý ráno v londýnské nemocnici. Pro šestatřicetiletou Stellu a jejího manžela Alasdhaira Willise je to třetí dítě.

Článek

Vydavatele Alasdhaira si Stella vzala v roce 2003. V roce 2005 na svět přivedla své první dítě Millera Alasdhaira Jamese a o rok později dceru Bailey Lindu Olwyn.

Oblíbená módní návrhářka pracovala téměř až do porodu. Ještě minulý měsíc pořádala ve svém módním domě v Londýně vánoční večírek. Ani nyní nebude dlouho bez práce. Už příští měsíc pojede se svou podzimní a zimní kolekcí 2008/2009 do Paříže.

Paul McCartney má také dvě vnoučata od starší dcery Mary - osmiletého Arthura a pětiletou Eliot.

S Ringem si nezahraje

Jinak však McCartney mnoho důvodů k radosti nemá. Prožívá těžké období rozvodové bitvy s bývalou modelkou Heather Millsovou a nedávno prodělal operaci srdce. V pátek se dozvěděl, že si nehraje se svým bývalým spoluhráčem z Beatles bubeníkem Ringem Starrem

Ringo vyloučil, že by ještě někdy hrál s Paulem McCartneym. Reagoval tak na dotazy, zda se tak nestane například při nadcházejících koncertech na oslavu jejich rodného Liverpoolu, který byl Evropskou unií prohlášen za letošní evropskou kulturní metropoli.

"Není žádná šance, že bychom se Paul a já dali opět dohromady. Navíc by to bylo těžké, protože dva z nás již tady nejsou," řekl Starr na tiskové konferenci krátce před večerním oficiálním zahájením liverpoolského roku kultury. Narážel tak na zemřelé bývalé spoluhráče z Beatles Johna Lennona a George Harrisona.

Reklama

Výběr článků

Načítám