Hlavní obsah

Gottovy fanynky: Karel nás zradil

– PRAHA
Korzo, Novinky

Svatba Karla Gotta překvapila nejen mnohé celebrity, ale hlavně zpěvákovy fanoušky a fanynky. Kupodivu svému slavíkovi nevyčítají to, že vůbec vlezl do chomoutu, ale především to, že si k tomu vybral americkou mekku hazardu Las Vegas. Karel Gott svou volbu místa zdůvodňuje tím, že právě v Las Vegas slavil svůj první úspěch v kariéře a kdysi tam strávil báječný půlrok. Českým fanouškům se to ale nelíbí.

Článek

"Mistře, proč ve Vegas? Česká republika je vám malá? Zřejmě vám nestačíme," napsal do diskuse dotčeně jeden ze čtenářů Novinek.

Podobné reakce bylo možné nalézt téměř po celém českém internetu: "Taky mě tohle napadlo, ale na druhou stranu, kdybys byl Gott a měl mít svatbu v klidu, tak v Česku (a možná ani v Evropě) vhodné místo nenajdeš!"

Místo "Ano" jen "Yes I do"

Reakcí typu: "Ty svatby v cizině jsou teď nějaká móda, co? Ale Lucka Bílá měla s tím Milánem, kde se vdávala, přece jen lepší vkus. Uměla bych si Gotta u oltáře představit na nějakém romantickém zámku v Alpách nebo třeba ve Francii v Bretani. Ale zrovna tahle profláklá samoobsluha na svatby plná Elvisů? Nikdy jsem tam nebyla, ale z filmů to znám dobře," bylo mnoho.

Jsou však i pozitivní reakce: "Tak vám oběma, Karle a Ivano, přeju, aby to v tom Las Vegas opravdu byla výhra! Podle fotek vás oddával farář, tak ať je to dárek od Pána Boha!"

Hodně reakcí se týkalo samotného svatebního obřadu. Karel Gott prý stejně zůstane v určitém směru starým mládencem, protože to slůvko "ano" nakonec přece jen nevyslovil. Řekl prý pouze v češtině nijak vzrušující Yes, I do, jak je v angličtině běžné.

Svatba v Gottlandu? Ne

Gottovi se zanedlouho vrací domů do Čech a je jasné, že je čeká celý maratón rozhovorů a společenských událostí. Pro všechny případy mají objednanou ochranku, zřejmě kvůli fanynkám, které mrzí, že svatba se nekonala v Karlových Varech nebo na Karlštejně, eventuálně v Gottlandu.

A co by fanoušci chtěli od něj slyšet především? "Zajímalo by mě, jestli to plánoval, nebo se rozhodl poté, když slyšel, že se možná konečně dočká syna," ptá se po internetu jeden z diskutujících. "A taky, jak přesně svatba a celý ten svatební den vypadal."

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám