Hlavní obsah

Victoria Beckhamová je nejhůře oblékanou ženou roku 2007

– NEW YORK
Novinky, jky, Novinky, Femalefirst, Famous, The Sun

Žít v USA nemá pouze výhody. Přesvědčila se o tom Victoria Beckhamová. Ta chtěla být na očích celému světu, a proto ocenila, že se stěhuje se svým manželem Davidem do USA, kde si je média náležitě hlídají. Nyní ovšem získala "ocenění", ze kterého není ani v nejmenším nadšená, dle kritika Richarda Blackwella je nejhůře oblékanou ženou loňského roku.

Článek

Ačkoli se sama Victoria Beckhamová považuje za znalkyni a milovnici módy, její dmoucí se poprsí a stažený vosí pas nijak nedojímá obávaného kritika Mr. Blackwella. Ten členku skupiny Spice Girls označil za nejhůře oblékanou ženu roku 2007.

Za Beckhamovou se na druhém místě objevila další Britka, zpěvačka Amy Winehousová se svými jizvami, tetováním, minisukněmi a umělým drdolem. „Explodující úl na hlavě a ošuntělé tečky dole,“ popsal Blackwell Amy velmi stručně. Tu přitom nedávno vyzdvihl módní návrhář Karl Lagerfeld, jemuž prý byla zpěvačka inspirací při tvorbě šatů pro kolekci Chanel.

Na obávaném seznamu se objevily také zpěvačky Ferfie, Avril Lavigneová či skandálistka Lindsay Lohanová.

Blackwell hodnotil ale i nejlépe oblékané celebrity. Vítězkou se pro rok 2007 stala Reese Witherspoonová. V první desítce se objevily například Beyoncé, Angelina Jolie, Nicole Kidmanová či Katie Holmesová.

10 nejhůře oblékaných žen za rok 2007
1.Victoria Beckhamová
2.Amy Winehousová
3.Mary Kate Olsenová
4.Fergie
5.Kelly Clarksonová
6.Eva Greenová
7.Avril Lavigneová
8.Jessica Simpsonová
9.Lindsay Lohanová
10.Alison Arngrimová
10 nejlépe oblékaných žen za rok 2007
1.Reese Witherspoonová
2.Jemima Khanová
3.Beyoncé Knowlesová
4.Angleina Jolie
5.Helen Mirrenová
6.Nicole Kidmanová
7.Katie Holmesová
8.Katherine Heiglová
9.Cate Blanchettová
10.Kate Middletonová

Reklama

Související témata:

Související články

Victoria Beckhamová má prý nejhorší prsa

Britský expert na plastickou chirurgii a zvětšování poprsí tvrdí, že zpěvačka Victoria Beckhamová má nejhorší typ ňader, s jakými může žena po operaci...

Výběr článků

Načítám