Hlavní obsah

Amatérský paparazzi nafotil Sarkozyho s přítelkyní a peníze dal na charitu

Novinky, jky, Novinky, Het Laatste Nieuws

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRUSEL

Není paparazzi jako paparazzi. Belgický dovolenkář Emile Lannoy pořídil fotografie francouzského prezidenta Nicolase Sarkozyho s jeho novou přítelkyní Carlou Bruniovou v plavkách. Šestapadesátiletý muž nelenil a pořídil bleskově hned několik snímků. Prodej fotografií vynesl do tohoto momentu 11 700 euro, tedy asi 300 000 korun. Muž dal vše na charitu. Informovala o tom agentura AFP.

Foto: Profimedia.cz

Belgičanův čin plní stránky mnoha evropských novin.

Článek

Belgičan zachytil prominentní pár během své dovolené koncem loňského měsíce v egyptském letovisku Šarm as Šajch. "Najednou jsem zahlédl Sarkozyho v černých plavkách s Carlou Bruniovou v bikinách, jak se procházejí po pláži. Neztrácel jsem čas a vyfotil je. Nevadilo jim to," dodal Lennoy pro nizozemský denik Het Laatste Nieuws.

Lennoy, který provozuje v Courtrai v západní Belgii hotel, své snímky prodal právě holandskému plátku. Ten zveřejnil jednu fotografii, jak jde první muž Francie ruku v ruce s bývalou supermodelkou a poté snímky odprodal různým francouzským a nizozemským deníkům. Nizozemský deník vydal v úterý již druhý snímek.

Doposud snímky vydělaly něco málo přes 300 tisíc korun a to ještě teprve probíhají vyjednávání s periodiky v Německu, Itálii, Španělsku a Velké Británii.

Svatba už v lednu?

Lennoy se rozhodl věnovat autorské právo na fotografie vlámské asociaci Flemish Kindergeluk (Štastné dětství), která pomáhá znevýhodněným dětem.

Sarkozy považuje svůj románek s Bruniovou za vážný a domnívá se, že není daleko svatba. "Existuje silná šance, že se v jednu chvílí dozvíte, že se to již stalo," řekl dvaapadesátiletý Sarkozy během tiskové konference v Paříži, kdy byl požádán, aby se vyjádřil k informacím naznačujícím, že má svatba proběhnout již v průběhu ledna.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám