Hlavní obsah

Při číselných sázkách v Malajsii nelze sázet na číslo 1301

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KUALA LUMPUR

Malajsijské sázkové společnosti odmítají při číselných sázkách přijímat číslo 1301. Právě takto byl označen hotelový pokoj, ve kterém se bývalý malajsijský ministr zdravotnictví oddával nemanželskému sexu. Bookmakeři se údajně obávají velkých výher, uvedla agentura Reuters.

Foto: Profimedia.cz

Malajská loterie se obává hromadného sázení na jedno číslo.

Článek

"Nepřijímáme už žádné sázky na toto číslo," oznámil jeden z bookmakerů, který si přál zůstat v anonymitě. Sázkové společnosti tak zklamaly řady svých klientů, kteří toužili po velkých penězích. Ty jim mělo vynést právě vylosování čísla 1301.

"Když jsme naposledy přijímali sázky na konkrétní číslo, které se objevilo na titulní straně čínských novin, obrovsky nás to zasáhlo a ztratili jsme několik milionů ringgitů," vysvětluje důvody pro zakázání čísla 1301 uvedený bookmaker.

V roce 2006 byl nejčastěji sázeným číslem počet obětí pumového atentátu v Egyptě. Právě toto číslo později vyhrálo první cenu. Sázkové kanceláře tehdy dokázaly výhercům vyplatit 20 až 30 procent jejich výher, některé společnosti dokonce nevyplácely nic.

Bývalý malajsijský ministr zdravotnictví Chua Soi Lek minulý týden rezignoval, když se v zemi začalo masově šířit DVD s nahrávkou jeho sexuálního styku s milenkou. Nahrávka byla pořízena před dvěma lety v hotelovém pokoji průmyslovou kamerou. Exministr z jejího zveřejnění obvinil své politické oponenty.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám