Hlavní obsah

Desetiletý hoch se přilepil k posteli, aby nemusel do školy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MEXICO CITY

Originální způsob, jak se vyhnout škole, si vymyslel desetiletý Mexičan. Po vánočních prázdninách se jistému Diegovi Palaciosovi nechtělo vrátit do lavice, tak si ruku přilepil k posteli.

Foto: Profimedia.cz

Když dítě nechce do školy, tak je schopné všeho. Ilustrační foto

Článek

„Myslel jsem, že když jsem se přilepil k posteli, nemůžou mě přinutit jít do školy. Nechtěl jsem se tam vrátit, o prázdninách jsem se fakt skvěle bavil. Vzpomněl jsem si, že máma koupila velmi silné lepidlo,“ vyprávěl Diego novinářům z agentury AFP.

Ke svému plánu si vybral skutečně silné a účinné průmyslové lepidlo, které dokonale spojilo jeho kůži s kovovým povrchem konstrukce za hlavou. Jeho matka Sandra Palaciosová musela poté zavolat policii a záchranku, aby jí pomohli chlapce osvobodit.

Během procesu použili experti ředidlo. Diega to velmi bavilo, protože mu navíc k tomu pouštěli pohádky. „Nevím, proč to udělal. Je to velmi hodný chlapec,“ tvrdila Palaciosová. Ale Diega ještě téhož dne poslala alespoň na závěr vyučování.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám