Hlavní obsah

Cruisovo dítě není Cruisovo, tvrdí spisovatel Morton

Novinky, jky, Novinky, Herald Sun

Světem hýbe plánované vydání knihy, která se stane přinejmenším v USA bestsellerem. Autor Andrew Morton v chystané biografii Toma Cruise tvrdí, že dítě slavného herce ve skutečnosti není jeho. Ba co víc, sám Cruise o tom ví. Morton píše, že malá Suri byla počatá takřka jako ve snímku Rosemary má děťátko, pomocí zmraženého spermatu mrtvého zakladatele scientologické církve, kterým byl L. Ron Hubbard.

Foto: Profimedia.cz

Andrew Morton je autorem biografií mnoha známých osobností.

Článek

K scientologické církvi se Cruise hlásí.

Morton je rovněž autor biografie princezny Diany. I o této knize se při vydání říkalo, že jsou informace v ní obsažené fiktivní. Později ale sama Diana přiznala, že byla Mortonovým hlavním zdrojem informací.

Čtenáři se také dozvědí, že Cruisova bývalá manželka Nicole Kidmanová se bojí odtajnění nahrávek, které učinila spolu s Cruisem a scientology. Ty prý odhalují mnoho sexuálních detailů. V tomto případě se Hubbard odkazuje na výpověď jednoho vysoce postaveného scientologa, který přiznal, že byl v kontaktu s právníkem Nicole Kidmanové Billem Beslowem.

Veškeré informace, které se v knize objeví, Tom Cruise jednoznačně popřel a dal již svým právníkům instrukce, aby v případě, že kniha opravdu vyjde dle plánu 15. ledna, zažalovali knižní nakladatelství St Martin´s Press, které má knihu vydat. Mají požadovat odškodné ve výši 110 miliónů dolarů, tedy přibližně dvě miliardy korun.

Cruisova "mission impossible": rekrutovat Beckhamovy

Morton zobrazuje Cruise jako talentovaného herce, kterého scientologie po velkém úspěchu zcela pohltila. Církev okamžitě identifikovala Cruise jako velmi důležitou ovečku ve svém stádu a používá ho prý jako figurku.

I přesto se prý už stal ve scientologické církvi mužem číslo dvě a jeho hlavní misí má být získat pro církev i manželé Beckhamovi. To by dle výpovědí manželského páru souhlasilo. Momentální vůdce scientologů David Miscavige se prý snaží Cruisovi splnit každičké přání.

Kniha má již nyní zákaz publikace v Anglii, kde se na ni vztahuje zákon blokující očerňování osob. Podobné zákony jsou i v Austrálii, kde se nejspíš této knížky také nedočkají. S různými ohlasy se setkaly už Mortonovy kontroverzní biografie princezny Diany či stážistky Bílého Domu Moniky Lewinské.

Reklama

Výběr článků

Načítám