Hlavní obsah

Češi plánují svatbu, která možná vstoupí do Guinnesovy knihy rekordů

Novinky, Jakub Kynčl, Novinky, hc-slavia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

V ČR ojedinělý projekt "Svatba snů na ledě" už zná své hlavní hvězdy, stali se jimi fanoušci hokejové Slavie Radomír a Alžběta. O svatbě uvažovali už dlouho, velkolepá nabídka jim tak plány pouze uspíšila. Zájemců o speciální svatbu bylo hned 12, konkurz však vyhráli budoucí manželé Ježkovi a již 20. ledna nadejde jejich den. Informovaly o tom internetové stránky HC Slavia Praha.

Článek

"Svatba snů na ledě" se uskuteční 20.1.2008 o přestávce ostře sledovaného hokejového derby v přímém přenosu v Sazka Aréně. Ve hře je i možnost zápisu do Guinessovy knihy rekordů jako svatba s nejvyšším počtem svatebních hostů.

„Přišel s tím přítel, přemlouvat mě ale nemusel,“ přiznává nastávající nevěsta Alžběta. Hokejová Slavia zajistila budoucím novomanželům mnoho sponzorských darů. Poukazy na svatební cestu, odběr nábytku a elektrospotřebičů střídá pronájem automobilu a bytu 1+1 na rok zdarma. Vše poté završují čtyři permanentky na sezónu 2008-2009.

Vedle hodnotných cen byl pro pár významný i fakt, že se oba řadí mezi pravé červenobílé fanoušky. „Na Slavii chodíme na hokej i na fotbal,“ hlásí se budoucí manžel Radomír hrdě ke svému osudovému klubu. Svoji oddanost "sešívanému" celku prokáže již za necelé dva týdny, kdy na jeho ledě vstoupí do svazku manželského.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám