Hlavní obsah

Kočka přežila dva měsíce díky olizování rosy z oken

Novinky, jky, Novinky, BBC, Daily Mail
TORAY

Velká Británie žije příběhem desetileté kočky Emmy, která předvedla úctyhodný boj o svůj život. Kočku omylem zamkli její majitelé z hrabství Devon v zahradním domečku, který vždy na zimu zavírají. Desetiletá bojovnice přežila dva měsíce jen díky olizování rosy z oken malého domku.

Článek

Když ji majitelé v zahradním domku objevili, byly po všech oknech stopy po jejím jazyku.

Sami majitelé byli z nalezení kočky ve velkém šoku, jelikož ji už považovali za ztracenou. Na kost vyhublá kočka skončila nejdříve u veterináře, a jelikož se rodina v té době ze svého domu stěhovala, tak nakonec i v útulku pro opuštěná zvířata spolu s jedenáctiletým Oscarem, kterého se rodina zbavila také.

Ředitelka útulku Laura Valentinová byla stavem, ve kterém se nalezená kočka nacházela, velmi rozlícena. Desetiletá kočka byla po dvou měsících samoty, žízně a hladu ve velkém stresu, nicméně nyní je dle Valentinové již ve skvělém stavu: "Je to takový náš malý bojovník," dodala.

Nyní hledá kočičí bojovnice nové majitele, nejlépe takové, kteří si ji vezmou i spolu s kocourem Oscarem, se kterým žila u podivných majitelů celých deset let svého života.

Reklama

Výběr článků

Načítám