Hlavní obsah

Kuriózní hotelové nálezy: urna s popelem, skleněné oko a malé dítě

Novinky, jky

Hotelový řetězec Travelodge má vskutku zapomnětlivé hosty. Jak jinak si také vysvětlit to, že pokojské po odjezdu hostů objevily v roce 2007 například urnu plnou popela, skleněné oko, dítě či malé koťátko.

Článek

Zapomínaly se ale i další velmi cenné předměty. Kufr plný diamantových šperků, zlatý náhrdelník v hodnotě asi 450 tisíc korun či klíčky k automobilu značky Bentley.

Mezi kurióznější nálezy se řadí model helikoptéry na dálkové ovládaní, který měřil 2x2 metry či talisman znázorňující Buddhu, pro který se host vrátil zpět z Dubaje v SAE do Anglie, jelikož ho prý bez něj pronásledovala smůla.

Hotelový řetězec zaznamenal také to, že stále více lidí si v pokojích nechává elektronické přístoje a herní konzole. Někteří hosté si zapomněli také zubní protézy, umělé končetiny či erotické hračky.

"Ať už si hosté udělají jen krátkou zastávku v jednom z našich městských hotelů a nebo stráví prodloužený víkend na venkově, apartmán který za sebou zanechají může povídat milión příběhů," řekl ředitel Travelodge Guy Parsons.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám