Hlavní obsah

Vendula Svobodová by nejraději zrušila veškerý bulvár

PRAHA

Vdova po hudebním skladateli Karlu Svobodovi vede žebříček celebrit, o kterých se letos nejvíce psalo. Díky tomu si prý Vendula Svobodová své užila a proto má do Nového roku jediné speciální přání. Jaké, to už si zřejmě dle nadpisu článku umíte představit.

Článek

"Aby se všechny bulváry zrušily," prohlásila. "Abych už nemusela číst všechno to, co jsem si o sobě musela přečíst letos. A pak bych si samozřejmě pro sebe a pro svého syna přála zdraví. To je to nejdůležitější. Jinak věřím, že po tom, co jsem zažila, se karta obrací a já zase budu spokojená," řekla Svobodová.

Show královen ji nadchla

Mimořádnou společenskou událostí se stala charitativní show Nadačního fondu Kapka naděje, jehož je prezidentkou. Toto úterý se na jevišti Hudebního divadla Karlín s ní sešli naši přední zpěvačky a zpěváci, a také sponzoři a především diváci, aby v show Královny muzikálu finančně přispěli na nákup operačního mikroskopu, který stojí pět miliónů korun.

"Jsem velmi spokojená, jak koncert dopadl. Bylo to výborné a diváci Primy to budou moci 27. prosince také ocenit. Zpěváci dávali do svých výkonů opravdu vše. Třeba taková Helena Vondráčková byla fantastická nebo Monika Absolonová, Leona Machálková nebo Petr Kolář," vypočítává Vendula Svobodová.

Zárubová měla modela od Versaceho

"Byla to vlastně i velká módní přehlídka s originálními róbami. Například pro Světlanu Zárubovou, která koncert moderovala, byla dokonce přivezena speciální garderoba přímo z Milána ze salonu Versace. Ale podstatné je, že se díky sponzorům a divákům vybraly peníze, které tak pomohou především nemocným dětem."

Jediným méně optimistickým okamžikem tak byla nepřítomnost zpěvačky Ivety Bartošové. Ta se omluvila na poslední chvíli ze zdravotních důvodů a odmítla i možnost zazpívat byť jen jednu píseň, a to na rozdíl od ostaních účinkujících na playback. Rozvířila tím opět pochybnosti, že se jí podařilo skončit s alkoholem a s tím souvisejícími psychickými propady.

Reklama

Výběr článků

Načítám