Hlavní obsah

Fotbaloví fandové poradili Jaromíru Bosákovi stovky hlášek

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neuvěřitelných 933 bonmotů à la Jaromír Bosák. To je výsledek originální soutěže „Poraďte Mírovi“ vyhlášené společností Electronic Arts při příležitosti kompletního českého dabingu fotbalové videohry FIFA právě komentátorem ČT Jaromírem Bosákem.

Článek

Soutěžící posílali fotbalové bonmoty a hlášky, autora té nejvtipnější určil sám komentátor. Všichni soutěžící obdrží unikátní podepsaný sborník Bosákových hlášek, vítěz navíc dostal i vstupenky na listopadový kvalifikační zápas Česko – Slovensko.

Komentátor České televize Jaromír Bosák patří mezi nejoblíbenější sportovní komentátory v republice, proslavil se především neotřelými bonmoty a hláškami, které používá při komentování fotbalových zápasů. Hlášky jako „Úúúúú, to byl pane zákrok, ten bych nepřál ani nejlepšímu příteli mé ženy!“ nebo „Tak to bylo o prsa korejské ženy.“ zlidověly a s nimi i řada dalších. Osobitý styl komentování využil Bosák i při české lokalizaci videohry FIFA 07 (a letos i FIFA 08), kde spolu s kolegou Petrem Svěceným připravili české komentáře zápasů.

„Z takového množství odpovědí bylo velmi těžké vybrat těch několik nejlepších, protože se ukázalo, že Češi mají sarkasmus opravdu v krvi,“ řekla marketingová manažerka EA Andrea Šmídová. „Mě osobně velmi potěšilo, že mezi soutěžícími jsou i ženy, jedna dokonce i v nejlepší desítce. Myslím, že to vyvrací stereotyp, že ženy sportu nerozumí a nezajímá je,“ dodala Šmídová.

Top 11 soutěžních hlášek
1.Dnes jsme bohužel sledovali zápas, v němž si podala ruku bída s nouzí.
2.-11.Domácí dnes hrají takovou tužku, že by se i v Koh-i-nooru divili.
2.-11.Nevím, co teď odpískal Rooneymu rozhodčí za faul? Zákaz předjíždění?
2.-11.Leváci jsou potřeba v každém týmu, ale ne když odjakživa kopou pravou.
2.-11.Rozhodčí asi nemá svůj den a chtělo by to střídat.
2.-11.Takhle rozzuřeného trenéra jsem ještě neviděl. Potkat ho v noci, zakousnu se do stromu a dělám suchou větev.
2.-11.A bude to rohový kop. Podle tlačenice ve vápně to vypadá, že na některé hráče přišlo jaro.
2.-11....a netrefí se a netrefí. Co tomu asi říká manželka...
2.-11.Ten rozhodčí, toho snad vytáhli z basketu, ten asi píská kroky.
2.-11.Tohle už se nedá nazvat kosa, to je pořádně rozjetý kombajn.
2.-11.Zdá se, že fanoušci na něj pokřikují hraj nebo si kup lístek!

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám