Hlavní obsah

Missky si s předstihem oslavily Vánoce

Novinky, jky
PRAHA

Dvanáctka nových Zapletalových finalistek si v pátek s předstihem oslavila Štědrý den. V luxusním pražském hotelu Merriot si vyjma nich daly dostaveníčko i úspěšné finalistky z minulých ročníků tradiční soutěže krásy.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Těchto dvanáct dívek svede souboj o korunku Miss ČR 2008

Článek

V rámci společenského večera Vánoce s Miss ČR, který se konal v sále s příhodným názvem Bohemia v hotelu Marriot, předal představitel nadace Bohemia Jan Moťovský dar dětskému domovu v Ústí nad Labem.

Prezident Miss ČR Miloš Zapletal pak slavnostně představil společně s moderátorem Janem Čenským všech dvanáct dívek, které se probojovaly do finálových bojů. Dívky se také poprvé představily pod čísly, které ponesou na hrudníku i během finálového večera.

Miloš Zapletal s Taťánou Kuchařovou a Janem Čenskýmfoto: Právo/Michaela Říhová

Každá z dívek dostala jako vánoční dárek zlatý řetízek s přívěškem ve tvaru loga soutěže, které představuje známou siluetu ženy. Kromě dvanácti jubilejních finalistek v róbách Josefa Klíra ozdobily večírek i úspěšné soutěžící z předchozích let, včetně Taťány Kuchařové, Jany Doleželové, Lucky Váchové, Radky Kocurové či Markéty Divišové.

Na pódiu zazpívala Zora Jandová v doprovodu svého manžela Zdeňka Merty a vánoční atmosféru podpořil svou řečí také katolický kněz Zbigniew Czendlik. Miloš Zapletal také oficiálně potvrdil, že letošní Škola Miss se uskuteční v Las Vegas, což vzbudilo velký ohlas mezi dosud nezasvěceným.

Reprodukci obrazu Mateřství od Karla Gotta nakonec vydražil Miloš Zapletal za 30 tisíc korun.foto: Právo/Michaela Říhová

Některé z loňských finalistek po večírku nešetřily silami a v předvánočních oslavách pokračovaly ještě v jednom z pražských klubů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám