Hlavní obsah

Prezident Sarkozy se procházel s novou přítelkyní v Disneylandu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nevypadá to, že by se nedávno rozvedený francouzský prezident Nicolas Sarkozy nějak tajil se svou novou láskou. O víkendu se totiž nechal vyfotografovat ve společnosti bývalé supermodelky a nynější zpěvačky Carly Bruniové. Elysejský palác však odmítl fotografie jakkoli komentovat.

Článek

Sarkozy, který se v říjnu rozvedl se svou druhou manželkou Cécilií, s Bruniovou navštívil Disneyland nedaleko Paříže. I když na fotografiích není žádné důvěrné gesto, je vidět, že si oba procházku užívají.

Nový pár se prý setkal před několika týdny na večeři u společného přítele. List Le Parisien napsal, že Sarkozy byl údajně spatřen s Bruniovou a s její matkou už minulý týden v zahradách zámku Versailles. Sarkozymu bude v lednu 53 let, Bruniové za týden 39.

Tato bývalá přední modelka se v posledních letech dala na dráhu zpěvačky a znovu je velmi úspěšná. Dohady francouzských televizních stanic jdou od Carly Bruniové jako budoucí francouzské první dámy až po záměrné zinscenování fotografií s cílem ukázat, že prezident se už vyrovnal s otřesem, který pro něho znamenal nedávný rozvod.

Reklama

Výběr článků

Načítám