Hlavní obsah

V Anglii možná stále ještě žije Hitlerův potomek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Angličanka Unity Mitfordová je pokládána za jednu z žen, které měly velmi blízko k Adolfu Hitlerovi, a které ho bezvýhradně obdivovaly. Nyní vyšly najevo informace naznačující, že s ním počala dítě. Unity Mitfordová se s Adolfem Hitlerem seznámila během svých cest do Německa ve třicátých letech a britská tajná služba ji označila za "větší nacistku, než jsou nacisti sami".

Článek

Sám vůdce německého národa ji obdivoval a označil za "perfektní ukázku árijské rasy". Historikové zabývající se obdobím Třetí říše ji pokládají za jednu ze šesti žen, s nimiž měl Adolf Hitler zřejmě i sexuální vztah. Když Velká Británie vyhlásila válku Německu, pokusila se v září 1939 zastřelit, ale přežila.

Podle nové teorie se pak vrátila do Anglie, aby zde porodila Hitlerovo dítě. Pokud by tato odvážná teorie byla pravdivá, žije patrně tento utajený potomek válečného zločince ve Velké Británii dosud. Po neúspěšném pokusu o sebevraždu byla Unity Mitfordová letecky přepravena přes neutrální Švýcarsko domů. Měla vážné poranění mozku a zbytek života strávila v domě své matky ve Swinbrooke v Oxfordshire. Zemřela ve 33 letech roku 1948.

Nyní se ozvala svědkyně, která tvrdí, že Unity Mitfordová porodila během války v soukromé porodnici její tety Betty Nortonové dítě. Žena, která se představila novináři z listu New Statesman jako Val Hannová, tvrdila, že její teta vedla v malé vesničce Wiggington soukromý ústav pro zámožné pacientky, které vyžadovaly z různých důvodů maximální diskrétnost.

Svědci si na ženu pamatují

"Dále mi ta žena řekla, že její teta se svěřila pouze své sestře a tak informaci předala dceři, té, která mi volala. Prý vždy tvrdila, že to dítě bylo Hitlerovo," říká novinář Martin Bright. Vydal se po stopách sdělení a našel jako svědka ženu, jejíž sestra ve zmíněném ústavu pracovala a na Unity si velmi dobře pamatovala.

"Vzpomínala na ni jako na ženu zabalenou do pokrývek, vypadající velmi nemocně. Ale její sestra tvrdila, že je v ústavu kvůli nervovému zhroucení," prohlašuje Martin Bright. Sestra Unity Mitfordové, která dosud žije, tvrzení o nemanželském dítěti své sestry popírá, ale tajemná svědkyně svým prohlášením přinejmenším pootevřela dveře dalším zájemcům o historická tajemství.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám