Hlavní obsah

V Brně se volila nejkrásnější dívka i nejhezčí pozadí

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Koncem minulého týdne se v brněnském klubu Ponrepo již šestým rokem vyhlašovala soutěž o nejhezčí dívku Brna - Brno Girl 2007. Již tradiční moravská soutěž zaznamenává vzrůstající úroveň. Letošního ročníku se zúčastnili například Luboš Xaver Veselý, Petr Muk či Julian Záhorovský.

Článek

Brněnské krásky čelily rozhovoru s moderátorem Lubošem Xaverem Veselým, což dle jejich slov není nic lehkého. Poté je čekala módní přehlídka a promenáda v plavkách. Diváci v sále mohli během večera volit nejsympatičtější dívku – Miss Public.

V porotě zasedli sponzoři a známé osobnosti Brna. Malířka Ivana Barazzi, módní návrhářka Marie Zelená, jejíž kolekce dívky předváděly a také finalistka soutěže Miss ČR 2007 Soňa Dedíková.

“Bylo zajímavé účastnit se soutěže z druhé strany, v roce 2004 jsem tuto soutěž také vyhrála, tak to byla trošku nostalgie. Letos jsem dívky již měsíc před finále připravovala, a dělala i choreografii pro samotné finále. Už jsem se nebála jen za sebe, ale za všech 10 finalistek, aby vše dopadlo tak jak má,“ řekla Novinkám Dedíková.

Specialitou letošního ročníku byla i volba nejkrásnějšího zadečku, ve které se vyžívala hlavně mužská část poroty. Během večera zazpíval Julián Záhorovský a Petr Muk, který zasedl i v porotě. Vítězkou se stala sedmnáctiletá studentka třetího ročníku gymnázia Nikola Vavříčková, která mimo vítězství získala také titul Miss Public, který a také Nej zadeček.

"Nejvíc si vážím titulu Miss Public, protože to zvolila většina diváků, kteří byli v sále a to je pro mě asi nejdůležitější," řekla novopečená Brno Girl 2007.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám