Hlavní obsah

Zapletalovy finalistky mají nakročeno do Las Vegas

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jubilejní dvacátý ročník Miss ČR si přichystal pro své finalistky obrovské překvapení. Destinace jejich zimního soustředění je totiž opravdu exkluzivní, zamíří totiž do kolébky šoubyznysu a hazardu - amerického Las Vegas.

Článek

Přestože bylo avizováno, že se nadcházející Škola miss bude konat v thajském Phuketu, plány se změnily. Dívky totiž odletí 16. února na devět dní do Las Vegas. "Původně jsme plánovali Thajsko, ale vzhledem k tomu, že dvacátý ročník Miss ČR je vrcholem našeho missího snažení a soutěže krásy patří do šoubyznysu, rozhodli jsme se vzít naše finalistky symbolicky do Mekky šoubyznysu, kterou Las Vegas jistě je," řekl Novinám Miloš Zapletal.

Dívky čeká samozřejmě především odborná příprava na 20. finále Miss ČR, ale i průprava do následující kariéry. Proto je budou, podobně jako v minulých letech, školit takoví odborníci, jako je Jan Měšťák, Ladislav Špaček, Milada Karasová, Hana Kotásková, Ondřej Pýcha, Taťána Kuchařová či Miloš Zapletal. Nám se ale navíc podařilo nahlédnout do předběžného programu a vypadá to, že bude více než nabitý.

Jedním z vrcholů by měla být návštěva show Love, což je nejúžasnější současný program žánru Cirque du Soleil na hudbu Beatles v divadle hotelu Mirage. Finalistky by neměl minout ani koncert některé ze světových hudebních hvězd či návštěva jedné z největších světových diskoték v tamějším hotelu Hilton. Jakýmsi bonusem budou další atrakce, které Las Vegas nabízí, včetně jednodenního výletu do Grand Canyonu.

Miss Moravia se těší

"Do Las Vegas? No tak to je opravdu exkluzivní místo, tam se asi člověk sám jen tak nepodívá. Mně osobně by sedělo jak Thajsko, tak i Vegas, ale pravda je, že do Thajska se mi podaří spíše dostat samotné, takže se na Las Vegas opravdu těším," řekla Novinkám překvapená Miss Moravia Zuzana Putnářová, kterou mnoho zasvěcených dopředu pasovalo na hlavní favoritku jubilejního dvacátého ročníku Miss ČR.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám