Hlavní obsah

Známé osobnosti dělaly radost dětem z dětských domovů

Novinky, jky
PRAHA

Bohužel je mezi námi i mnoho těch, kteří nemohou trávit vánoční chvíle se svými blízkými v rodinném kruhu. Právě pro děti bez domova se konal adventní brunch v Hergetově Cihelně. Rozjasnit dětské oči v předvánočním období přišli i se svými rodinami Leona Machálková, Ondřej Hejma, Anna Geislerová a Tomáš Krejčíř.

Článek

Adventní brunch byl připraven pro děti z dětských domovů ve věku 7-17 let. Věkové rozpětí dětí bylo sice velké, ale vánoční atmosféru si užily všechny bez rozdílu. Děti si vyzkoušely například zdobení vánočních perníčků i vánočního stromku.

Leona Machálková se ujala pomoci i se svým synem. Foto:archiv

Zdobení perníčků bylo příjemným zpestřením opravdu pro všechny, protože většina dětí i známých osobností si tuto milou tradici vyzkoušela v neděli v Hergetově Cihelně poprvé v životě.

Na akci se objevila i Aňa Geislerová. Foto:archiv

K letošnímu brunchi přidala Kampa Group i mikulášskou nadílku. Štědrého Mikuláše, který rozdával nadšeným dětem dárky, tradičně doprovázel i krásný anděl s nezbedným čertem v podání zaměstnanců společnosti. Malý Artur Leony Machálkové zazpíval spolu s maminkou Mikulášovi písničku „Ježíšku, panáčku“. Za odměnu si vykoledoval čokoládový dortík.

Reklama

Výběr článků

Načítám