Hlavní obsah

Peklo s Landou 3. díl: Flákat se nebudete!

Novinky, jky

Třetí díl Pekla s Landou ukázal, že dochvilnost musí být. A když není, tak musí přijít trest. A aby trest k něčemu byl, tak musí souviset s celou soutěží. Soutěžící Martin přišel pozdě, a tak dostal od Daniela Landy vskutku speciální péči. Martin vede ze všech soutěžících nejspořádanější život, soustředěné tvrdé tréninky však zvládá nejméně.

Článek

Martina zřejmě napadlo jediné: "Když tréninky nezvládám, tak se na ně raději nebudu dostavovat vůbec, ono to nějak vyplyne." Pro tentokrát velmi dobře tušil, že mu to neprojde a měl pravdu. Daniel Landa se mu postaral o speciální rozcvičku, na kterou Martin zřejmě nikdy nezapomene. A došla mu také jedna důležitá věc. Spojení vrcholového sportu a kouření není ani v nejmenším funkční.

Novinkou internetových stránek www.pekloslandou.cz je tréninkový plán, který přibyl v sekci, „Co je Peklo”. Trenér Petr Macháček v něm vysvětluje a názorně ukazuje, jak si vypracovat břicho. Musíte se ale připravit na to, že budete trpět podobně jako soutěžící této life show.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám