Hlavní obsah

Druhý díl Pekla s Landou ukázal soutěžícím tvrdou pravdu

Pět mužů, kteří byli doposud zvyklí před životem spíš utíkat, na straně jedné a cíl utkat se po tříměsíčním tvrdém tréninku s profesionálním bojovníkem thajského boxu na straně druhé. Takhle jsou rozdané karty v adrenalinové life show televize Stream.cz Peklo s Landou, jejíž první díl má nyní 100 000 zobrazení.

Článek

Už ve druhém díle začíná být soutěžícím pěkně nepříjemně, nikdo je nešetří. Vyhlášený trenér thai boxu Petr Macháček, lékaři v zátěžové laboratoři FN Motol i psycholožka Tamara Cenková se nezdráhají jim říct kolikrát nepříjemnou pravdu do očí.

Jednomu ze soutěžících dokonce lékaři našli zásadní vrozenou vadu, o níž se dotyčný dozvěděl až od nich ve svých 34 letech. Žádný z gladiátorů Pekla s Landou se nikdy s tak náročným sportem, jakým thai box je, nesetkal. Už první trénink, podle Macháčka svou náročností spíše pro děti, jim dal pořádně do těla.

Budou mít dost síly a vůle, až začnou trénovat skutečně naostro? Zatím by si na to vsadil jen málokdo. Sledujte web www.pekloslandou.cz a uvidíte, jak si soutěžící povedou již v dalším díle.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám