Hlavní obsah

Vánočním hitem budou přejetá plyšová zvířata

– LONDÝN
Novinky, jky, Novinky

Milovníci zvířat a roztomilých plyšových hraček, odvraťte své zraky od tohoto článku. Na trhu se nejdříve objevily hračky připomínající bakterie a mikroby. Nyní zašli tvůrci ještě o kus dál. Skupina nadšenců vyrábí plyšové hračky připomínající přejetá zvířata. Detailnost hraček je až neuvěřitelná. Informovaly o tom britské zpravodajské servery.

Článek

Výrobci hraček ve Velké Británii přišli s pořádnou brutalitou - plyšovými hračkami, které ukazují značně morbidní konec života některých roztomilých zvířat.

Tak například méďa Škublík. Když si ho koupíte, tak je uzavřený v plastové tašce na mrtvoly a na prstu u nohy najdete identifikační kartičku, která vám ujasní, co roztomilého plyšáka sprovodilo ze světa. V jeho případě stojí za úmrtím rychle jedoucí mlékařský vozík, který ho srazil minulý čtvrtek v jedné z londýnských ulic.

Plyšáků bude více druhů

Krátce po méďovi půjdou do prodeje zajíček Zmáčklík, ježek Skvrnka a lasička Třeskáček. Scénaře jejich smrtí budou zahrnovat například přejetí golfovým vozítkem či pojízdnou prodejnou kebabů.

Specialitou hraček je to, že díky praktickému zipu je možné veškeré vnitřnosti a střeva vyjmout z těl zvířátek a poté opět vrátit zpět. Oči mají vytřeštěné a jazyk také nejeví známky života. Jako bonus mají na zádech vzorek gumy pneumatiky, která ukončila jejich život.

Tvůrci hraček ze seskupení Compost Communications se stylizují do jakýchsi teroristů světa hraček. Jeden z výrobců, třiatřicetiletý Adam Arber z Londýna, řekl: "Dostal jsem ten nápad díky psovi mé tchýně, který je opravdu odporný. Napadlo mě, že by to mohla být skvělá hračka. Poté mi jeden můj kamarád ukazoval fotografie nějakého přejetého zvířete a mě napadlo, že spojení těchto dvou věcí by mohlo dát úžasný výsledek."

V prodeji již od tohoto víkendu

Dle výrobce jsou hračky ideální pro někoho se smyslem pro humor, kdo se nenechá jen tak lehce naštvat. Budou stát 25 liber, v přepočtu tedy přibližně 950 korun. Do prodeje půjdou poprvé o tomto víkendu v londýnském Play Lounge a od poloviny prosince, také na internetových stránkách roadkilltoys.com.

Reklama

Výběr článků

Načítám