Hlavní obsah

První díl Landovy "pekelné life show" slavil úspěch

Novinky, jky

Premiéra projektu "life show" Peklo s Landou slavila úspěch. Jeho první díl vidělo v pondělí 26. 11. za první hodinu od 20 do 21h na Strem.cz a webu Pekloslandou.cz 10 tisíc diváků. Premiérový díl je na obou adresách dále možné shlédnout, takže toto číslo není konečné.

Článek

Stream.cz poprvé v historii dopremiéroval svůj formát v přímé konkurenci k prime time běžných televizních stanic. V osm hodin večer budou mít každé pondělí a čtvrtek premiéru všechna pokračování live show. Finále 3. března 2008 bude mít pořadové číslo 24.

Jde o jakousi reality show, ve které mají diváci šanci sledovat návrat pěti soutěžících do obyčejného života. Vrací se de něj prostřednictvím thajského boxu. Tvrdým tréninkem směřují k cíli - zápasu s profesionálním bojovníkem.

Pěti soutěžícím je mezi 29-37 lety, mají tedy už pořádnou motivaci pro to, aby si dali život do pořádku. Jejich minulost je značně pohnutá, některým z nich se nevyhnula závislost na drogách, výherních automatech, dokonce ani pobyt na psychiatrii či několikaleté vězení nejsou výjimkou. Pětice mužů se však rozhodla, že je na čase něco změnit.

Pomoci jim v tom má Daniel Landa s týmem, který se o ně bude v průběhu show starat. Psycholožka Tamara Cenková, která je během live show soutěžícím k dispozici věří, že vše, co získají v Pekle, zúročí i v normálním životě.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám