Hlavní obsah

Victoria Beckhamová by mohla hrát ve filmu Sex ve městě

LONDÝN

Manželka britského fotbalisty Davida Beckhama Victoria by se mohla objevit v celovečerním filmu Sex ve městě. Podle listu Daily Mail jí sice účast na natáčení komplikuje turné skupiny Spice Girls, která se po téměř deseti letech dala opět dohromady, filmoví producenti se ale prý nevzdávají.

Článek

"Dostala jsem nabídku k účinkování ve filmu Sex ve městě, což by se mi velice líbilo, ale protože se chci plně věnovat turné Spice Girls, nemohu v současné chvíli do toho jít," uvedla třiatřicetiletá Beckhamová.

Podle listu ale filmoví producenti tolik stojí o to, aby se na plátně bývalá "Posh Spice" objevila, že chtějí upravit harmonogram natáčení.

"Victoria Beckhamová je pravděpodobně jednou z největších módních ikon na světě. Je tedy logické, že by se měla objevit v Sexu ve městě. Je to show, která se točí kolem stylu a silných žen, a Victoria by v ní přirozeně vynikla," uvedl nejmenovaný zdroj.

Zpěvačka, která se svým manželem letos v červenci přesídlila do Los Angeles, neměla dosud s hraním velké zkušenosti. V roce 1997 se objevila ve filmu o skupině Spice Girls a letos si zahrála opět samu sebe v epizodě amerického komediálního seriálu Ošklivka Betty. Za drobnou roličku dostala v přepočtu úctyhodných 2,7 milionu korun.

Seriál začal v roce 1998

Natáčení celovečerního filmu Sex ve městě, který vychází z populárního televizního seriálu, zatím obestírá rouška tajemství. Režie snímku, který by se měl v amerických kinech objevit příští rok na jaře, se ujal výkonný producent a scénárista Michael Patrick King. Obsazení zůstalo stejné jako v televizi. K hrdinkám, které ztvárňují Sarah Jessica Parkerová, Kristin Davisová, Kim Cattrallová a Cynthia Nixonová, se však ve filmové verzi připojí loňská držitelka Oscara Jennifer Hudsonová.

Seriál o čtveřici emancipovaných Newyorčanek se v šesti řadách vysílalo od roku 1998. Za tu dobu posbíral řadu prestižních ocenění, mimo jiné šest televizních cen Emmy a osm Zlatých globů. Poslední televizní klapka padla na jaře 2004. Jeden z nejoblíbenějších seriálů současnosti tvůrci ukončili, protože jim údajně došly nápady. Už tehdy se ale začalo hovořit o filmovém pokračování.

Dříve než na filmovém plátně se ale Beckhamová objeví na koncertních pódiích. Napjatě očekávané turné Spice Girls odstartuje 2. prosince v kanadském Vancouveru.

Reklama

Výběr článků

Načítám