Hlavní obsah

Miss ČR Sokolová propaguje v Číně Hurvínka

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PEKING

Česká reprezentantka na Miss World v Číně Kateřina Sokolová odjela z pořádajícího města Sanya do Pekingu. Doufá, že tam neumrzne. Před cestou do Pekingu byly totiž světové krasavice trochu nervózní, protože tam, na rozdíl od slunné Sanyi sněží. V Pekingu proběhne i charitativní večer. Každá ze soutěžících přivezla nějaký dárek, který se bude dražit. Sokolová přivezla loutku Hurvínka.

Článek

Den před odletem na významnou charitativní akci pro Červený kříž v hlavním čínském městě navštívily finalistky národní park a muzeum perel. "Park byl nádherný s krásnými výhledy na Sanyu," píše Miss ČR 2007 z Číny.

"Muzeum perel bylo taky super. Dozvěděli jsme se, jakým způsobem se perly třídí a zpracovávají a mohly jsme si nějaké koupit. Já jsem neváhala a hned jsem si koupila náušnice a řetízek na ruku."

"Všechny s sebou máme tak akorát saka, nebo nějaké jarní kabátky, takže tam asi umrzneme. Ale moc se tam těším. Na velké charitativní akci se budou v Pekingu dražit dary všech soutěžících a vydražená částka poputuje na podporu Červeného kříže. Můj dárek je loutka Hurvínka a já doufám, že se bude líbit," těší se Kateřina Sokolová.

Reklama

Výběr článků

Načítám