Hlavní obsah

Chelsy Davyová dala princi Harrymu druhou šanci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britský princ Harry prý zase obnovil vztah se svou přítelkyní Chelsy Davyovou. Britský list Daily Mail dnes napsal, že princ a Davyová, dcera zimbabwského multimilionáře studující na univerzitě v severoanglickém Leedsu, se dali opět dohromady, když Harry slíbil, že bude brát vztah seriózněji.

Článek

Pár se rozešel počátkem listopadu poté, co se třiadvacetiletý princ nedostavil na oslavu narozenin své o rok mladší přítelkyně, a místo toho se zajel podívat do Paříže na finále světového poháru v rugby. Potom se objevily fotky z bujarého večírku s ragbisty, kde pije vodku přímo z lahve.

Od rozchodu ale Harry bombardoval svoji vyvolenou textovými zprávami a telefonáty a snažil se ji přesvědčit, aby se k němu vrátila.

"Chelsy to zřejmě udělá, ale chtěla ho trochu potrápit," řekl listu jeden přítel páru, jenž si nepřál být jmenován. "Poprosil ji o prominutí a slíbil, že bude jejich vztah brát vážně. Rozhodla se, že mu dá novou šanci, dodrží-li slovo," dodal tento zdroj.

Vztah Harryho a Chelsy prošel již několika krizemi. Chelsy dala princi vale letos už dříve, a to poté, co viděla snímky, na nichž během vojenského cvičení v Kanadě laškuje se skrovně oděnými barovými děvčaty. O několik dní později se ale pár zase usmířil. Chelsy ale údajně uvažuje o tom, že přeruší studium práv v Leedsu a vrátí se do Jihoafrické republiky.

Do Leedsu se přestěhovala z Kapského města koncem léta kvůli Harrymu. Nyní ale údajně zjistila, že život v Leedsu ani studium ji neuspokojuje. V Kapském městě má naopak spoustu přátel a rodiče jí tam koupili byt. Buckinghamský palác má ale prý z případného rozchodu mladého páru vážné obavy, protože by to prý mohlo Harryho provždy vykolejit.

Reklama

Výběr článků

Načítám