Hlavní obsah

Landovo Peklo na Streamu odstartuje již v pondělí

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Daniel Landa spouští počátkem příštího týdne unikátní internetový projekt. Ve spolupráci se svou ženou Mirjam, internetovou televizí Stream, Seznamem a školenými odborníky, se pokusí podat pomocnou ruku pěti mladým mužům, kteří si již v životě prošli nelehkými chvilkami. Hlavní roli bude v celé reality show hrát thai box, který má soutěžící přivést zpět do života obyčejných lidí.

Článek

Pěti soutěžícím je mezi 29-37 lety, mají tedy už pořádnou motivaci pro to, aby si dali život do pořádku. Jejich minulost je značně pohnutá, některým z nich se nevyhnula závislost na drogách, výherních automatech, dokonce ani pobyt na psychiatrii či několikaleté vězení nejsou výjimkou. Pětice mužů se však rozhodla, že je na čase něco změnit.

Pomoci jim v tom má Daniel Landa s týmem, který se o ně bude v průběhu show starat. Psycholožka Tamara Cenková, která je během life show soutěžícím k dispozici věří, že vše, co získají v Pekle, zúročí i v normálním životě.

Soutěžící budou trénovat thai box pětkrát týdně a sáhnou si na dno svých sil. Je to takový nápor na tělo a psychiku, že se dá očekávat, že ne všichni soutěžící dojdou až do konce soutěže a zejména pak k finálovému ringu, kdy se utkají s pravým profesionálem thai boxu. Už z toho, že se na tiskové konferenci neobjevil jeden ze soutěžících, se dá očekávat, že ne všichni složitou cestu tvrdého sportování zvládnou.

Pořad bude reklamou sportu

Během natáčení na týden odcestují do Itálie, kde si udělali jakési soustředění. Sám Landa označuje tento nový typ pořadu za reklamu sportu a kampaň proti nicnedělání a krnění.

"Nejde o lidi z krajního spektra společnosti. Šlápli v určitých momentech v něčem vedle, ale mají právo na druhou šanci. Chtěli jsme dát někomu možnost něco změnit. Skloubit podání ruky s televizní zábavou," řekl na tiskové konferenci Landa. Na celém formátu pak pracovala zejména jeho manželka Mirjam, která uvedla, že to pro ní byla zcela nová výzva, jelikož desetiminutový formát je něco výjimečného.

V těchto dnech ještě natáčení life show Peklo probíhá. Nové díly se na Streamu objeví vždy v pondělí a ve čtvrtek ve 20 hodin a budou i nadále volně přístupné. Celá show skončí 3. března a všechny díly, vyjma prvního a posledního, které budou asi dvojnásobně dlouhé, budou mít pouze něco okolo deseti minut. Na ten první, pilotní, se můžete těšit již 26.11. ve 20 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám