Hlavní obsah

Miss ČR Sokolová na Miss World zatím úspěšně bojuje

Novinky, jky
PEKING

Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová se v přípravném táboře Miss World v Číně dostala mezi osm nejsportovnějších krásek světa a do Top 20 v soutěži Miss Talent. Nicméně v mailu do ČR uvádí, že je pobyt v Číně stále náročnější a náročnější.

Článek

Pro Miss Sport rozdělili organizátoři všech 130 dívek do čtyř skupin a z každé skupiny se na základě kondičních testů (kliky na čas, sedy lehy, skoky...) vybraly čtyři nejlepší. Kateřina byla ve vrcholné čtyřce své skupiny s Miss Albánie, Argentiny a Kajmanských ostrovů.

"Bojovaly jsme co to šlo a skončily jako tým druhé. O vlásek nám uniklo zlato a tím postup do konečného klání o titul miss sport (toho se účastnily 4 dívky z nejlepšího týmu). Ale i tak jsme na sebe hrdé. Titul Miss Sport nakonec získala Američanka," napsala Kateřina Sokolová v e-mailu.

V Miss Talent bude bojovat o vítězství

Významným úspěchem je také Katčino umístění v Top 20 Miss Talent. Při slavnostním večeru dívky z Top 20 brzy ukáží své volné disciplíny a držíme Katce palce, aby byla nejlepší.

"S holkama ze skupiny se kamarádíme čím dál tím víc a navzájem se podporujeme což je super, protože to každá z nás potřebuje," píše dál Kateřina: "Je to tu čím dál náročnější."

V soutěži Miss bikiny neuspěla ani jedna Evropanka - do finále prošla pouze Číňanka a čtyři Jihoameričanky. "Nejvíc mě dostalo, když vyhlásili postupující a soutěžící z Kostariky, která mezi nimi nebyla, se rozbrečela a prohlásila, že asi dala moc málo peněz do plastiky," píše Kateřina Sokolová.

:.Kateřina Sokolová v bikinách. Foto: Miss World

Už přijela Táňa (Taťána Kuchařová), což je skvělý. Je to pro mne velká psychická podpora," napsala do ČR Sokolová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám