Hlavní obsah

Česká vicemiss se na Miss Earth 2007 neztratila

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MANILA

Úspěch na prestižní mezinárodní ekologicky orientované soutěži krásy Miss Earth 2007 na Filipínách, zaznamenala 11. listopadu první Česká vicemiss Eva Čerešňáková, která se v konkurenci téměř devadesáti krásek z celého světa probojovala ve finále mezi nejlepších 16 dívek.

Článek

Zvítězila Kanaďanka filipínského původu Jessica Triskoová. Finále soutěže sledovala v přímém televizním přenosu zhruba miliarda diváků z nejrůznějších zemí.

Reprezentantky České Miss tak letos bodovaly již potřetí. Nejprve získala dvanácté místo na nejprestižnější světové soutěži krásy Miss Universe v Mexiku Česká Miss 2007 Lucie Hadašová a nedávno se mezi top 15 na soutěži Miss Intercontinental na Seychelských ostrovech dostala druhá vicemiss Lilian Sarah Fischerová.

V konkurenční Miss ČR se letos již umístila Veronika Pompeová v Miss International v první patnáctce a Kateřina Sokolová v těchto dnech podstupuje v Číně poslední přípravy před finále, které se bude konat koncem listopadu. Veronika Chmelířová na soutěž Miss Europe teprve pojede.

Filipíny si zamilovala

"Mám z toho velikou radost, že se mi podařilo navázat na úspěchy Lucie a Lili," řekla Čerešňáková, která na finálovém večeru účinkovala v originálních šatech návrhářky Marie Zelené.

"Organizátorům se také líbil dárek - film Jana Svěráka Ropáci, který jsem přivezla na Filipíny. Tu zemi jsem si zamilovala, zejména zdejší přátelské a stále usměvaví lidi, kteří soutěží hodně žili, dávali se s námi do řeči a společně s námi se fotografovali. Strávila jsem v této části Asie tři nezapomenutelné týdny, ale teď už těším domů," dodala první Česká vicemiss.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám