Hlavní obsah

Princ Harry dostal od přítelkyně kopačky

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Jeho výsost princ Harry se po více než třech letech rozešel se svou přítelkyní Chelsy Davyovou. Podobný krok podstoupil letos v dubnu také jeho starší bratr princ William, ten se ovšem po pár týdnech odloučení ke Kate Middletonové vrátil. Mladší syn prince Charlese však tvrdí, že jeho rozchod je definitivní.

Článek

Oficiální mluvčí Buckinghamského paláce a Clarence House (sídla princů) se odmítli k této zprávě vyjádřit. Jedno je však jisté, dvaadvacetileté Chelsy už lezlo krkem, jak si Harry neustále hraje na playboye a románky s jinými ženami ani neskrývá.

Poslední kapkou poháru hořkosti byla Harryho naprostá ignorace jejích narozenin. Místo aby se zúčastnil večírku, raději s přáteli odjel sledovat finále světového poháru v rugby, které se konalo letos v říjnu v Paříži.

Davyovou člen britské královské rodiny potkal na prázdninách v Africe, kam vyjel v roční pauze mezi školou a vojenskou službou. Chelsy vyrůstala v Zimbabwe jako dcera majitele tamního safari. Letos v červenci seděla novopečená studentka Univerzity v Leedsu vedle Harryho na charitativním Koncertu pro Dianu. Na afterparty toho večera se velmi vášnivě líbali a objímali.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám