Hlavní obsah

Mareš představil luxusní severský klenot pro nejbohatší

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Moderátor Leoš Mareš představil v úterý večer nový model luxusních mobilních telefonů Vertu. Na akci se přišlo podívat velké množství osobností z českého showbusinnesu. Mezi jinými například Beáta Rajská, Jan Kalousek, Ladislav Špaček, Zuzana Štěpanovská, Jitka Čvančarová, Zuzana Belohorcová či Kateřina Kristelová.

Článek

V nově zrekonstruovaných prostorech restaurace Hergetova Cihelna byl slavnostně představen nový  model značky Vertu, Ascent Ti. Celý večer se nesl v mužském stylu, s nádechem agenta 007, neboť nový mobilní telefon je prý určen právě pro silné a sebevědomé muže.

Je určen i pro značně movité. Vyjde na 152 tisíc korun.

Rám nového mobilního šperku je vyroben z titanu a dle výrobců je celý mobil takřka nezničitelný, což by měly dokazovat crash testy, které v průběhu večera hosté shlédli. Sklíčko by mělo být odolat snad všemu, vyjma diamantu.

Telefon byl v jednom z testů vystaven i přímému ohni a přežil bez úhony. "To se mi děje běžně každý den," komentoval to polohlasem se smíchem Jan Kalousek. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám