Hlavní obsah

Angelina Jolie je v kuchyni zcela nepoužitelná

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Přestože je matkou čtyř dětí a hodlá si pořizovat další potomky, neuměla by Angelina Jolie svým ratolestem vařit tak dobře, jak to dělala její matka Marcheline Bertrandová. Ta patřila mezi klasické mateřské pečovatelky a vynikající kuchařky. Leč Jolie podědila spíš herecký talent po otci. Svému partnerovi se poprvé pokusí připravit krocana k večeři Díkuvzdání, ale výsledkem si jistá není.

Článek

"Nejsem moc na vaření, takže uvidíme, co se stane. Pokusím se. Zapojíme se do toho všichni. Ale myslím si, že si u nás doma nikdo nepřeje, abych večeři Díkuvzdání připravovala sama," přiznala hollywoodská kráska v televizní show Good Morning America.

Angelina opět neopomněla připomenout, že svátky u nich doma budou probíhat multikulturně, aby se ani jedno z adoptovaných dětí nemuselo cítit cize.

"Držíme oslavu čínské bohyně Měsíce kvůli chlapcům, kteří jsou z Asie, a taky Kwanzaa a podobné svátky. Určitě se snažíme slavit maximum z nich a oslavovat všechny kultury," dodala Pittova partnerka.

Reklama

Související témata:

Související články

Jolieová a Pitt koupili obrazy za milióny

Hollywoodský pár Angelina Jolieová a Brad Pitt je znám především adopcemi sirotků, nyní se ale manželé ukázali i jako fandové moderního umění. V Londýně...

Výběr článků

Načítám