Hlavní obsah

Češi začínají jezdit na anglickou fotbalovou ligu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Dlouhá léta bylo pro Čechy poměrně nereálné dostat se na domácí zápas Manchesteru United či Arsenalu, pokud neměl v Anglii známé či příbuzné, kteří by mu koupi lístků zajistili. Díky nové světové kanceláři Keith Prowse, která začíná působit i v České republice, není už problém lístky na Premier League sehnat.

Článek

Češi stále více a více investují do zábavy a volného času. To je právě důvod, proč Keith Prowse míří do ČR. IFB Bohemia, český zástupce a prodejce kanceláře Keith Prowse, je prodává na pražských Vinohradech. Lze tak zakoupit vstupenky na zápas Arsenalu či Manchesteru United na Premier League nebo také na Ligu mistrů, v jejímž letošním ročníku hraje i pražská Slavia. Vstupenka zahrnuje VIP salónek na stadiónu, občerstvení a také ubytování v hotelu, který si z nabídky vyberete.

V nabídce Keith jsou také veškeré domácí zápasy Premier League Manchesteru United, Arsenalu, Evertonu, Fullhamu a West Ham United. Nejlevnější vstupenky s ubytováním se pohybují od 3 360 Kč, nejdražší jsou zápasy Manchesteru United.

Na zápasech na stadiónu Old Trafford si můžete zakoupit VIP místa a přístup do Rytířské síně, která oslavuje úspěchy tří "United sirů" - Matta Busbyho, Bobbyho Charltona a Alexe Fergusona. K čalouněným sedadlům na druhém ochoze nižšího kvadrantu budete mít přístup přímo ze společenských prostor. A když se v poločase vrátíte ke svému stolu,  bude na vás čekat přeobjednaný nápoj.

Češi chtějí vidět kvalitní fotbal

"Před takovými pěti lety bychom v ČR s touto nabídkou moc neuspěli," říká Jiří Pokorný z IFB Bohemia. "Každým rokem jsou však lidé ochotni utrácet za kvalitní fotbalové zápasy stále více peněz. Jedná se o milovníky špičkového fotbalu, kteří si chtějí zápas užít se vším všudy a nechtějí se trmácet hned po zápase zpět autobusem či autem. Proto nabízíme v rámci balíčku také hotelové ubytování a přístup do klubových zón a VIP salónků jednotlivých stadiónů," dodává Jiří Pokorný.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám