Hlavní obsah

Katie Holmesová uběhla maraton pod cizím jménem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Mezi účastníky letošního ročníku newyorského maratonu patřila spolu s téměř 40 tisíci běžci i americká herečka Katie Holmesová. Trasu, která vede přes celý New York, uběhla za 5 hodin, 29 minut a 58 sekund.

Článek

Holmesová se zaregistrovala k běhu pod cizím jménem, aby na sebe nestrhávala příliš mnoho pozornosti. Na listině oficiálních výsledků už ale byla uvedena pod svým pravým jménem.    

Herečka tvrdí, že vždy ráda běhala. Do maratonu se ale zapojila prý proto, aby ztratila kilogramy, které nabyla v těhotenství. Trasa maratonu (42,2 kilometru) prochází všemi pěti čtvrtěmi New Yorku, začíná na State Islandu a končí v Central Parku na Manhattanu.

Ze startovní čáry letos vyběhlo 39 085 běžců. Světová rekordmanka v maratonu Britka Paula Radcliffová zvládla trať za dvě hodiny, 23 minut a devět sekund.

Reklama

Související témata:

Související články

Tom Cruise zatrhl těhotné manželce hýření

Mnohé mladé dívky a ženy sní o tom, že se provdají za boháče, sňatkem se dostanou k jejich tučnému kontu, z něhož si budou moci podle libosti hradit veškeré...

Výběr článků

Načítám