Hlavní obsah

V Praze byly vybrány první semifinalistky dvacáté Miss ČR

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Sobotní den byl důležitým startem pro dvanáctku nadějných dívek, které se v obrovské konkurenci probojovaly do semifinále dvacátého ročníku tradiční soutěže krásy Miss ČR. Letos se přihlásilo celkem 1320 dívek, z nichž každá ve skrytu duše pomýšlela na milión korun, který čeká na vítězku. Pro stovky z nich už ovšem cesta letošní soutěží skončila.

Článek

Zájemkyň o soutěž Miss Bohemia, která je vstupní branou do celé Miss ČR přišlo v sobotu přes 300.

Desítky nadějných dívek tak opouštěly konkurz zklamané, některé z nich však nevěšely hlavu. "Určitě to zkusím i příští rok, a to i kdyby už neměly být ceny pro vítězky takové jako letos. Věřím si, že na to mám," řekla Novinkám dívka, která se probojovala do užšího výběru, ale samotná dvanáctka jí těsně utekla.

Porota, ve které zasedli například Miloš Zapletal, fotograf Ondřej Pýcha či plastický chirurg Jan Měšťák, se mnohdy nemohla na některých dívkách shodnout, demokratickou metodou hlasování se ale vždy jakékoliv rozepře rychle vyjasnily. Bylo přinejmenším zajímavé slyšet, jak hodnotí určitou dívku ze svého pohledu zcela jinak prezident soutěže krásy s dvacetiletou praxí, fotograf a plastický chirurg. Každý hledá v dívce něco trochu jiného.

Dvanáctka vybraných dívek netajila radost nad postupem a i pět náhradnic jistě tiše věří, že se nějakým způsobem ještě zapojí do dalších kol. Kdo ví, mnohdy se právě tyto náhradnice dostaly v soutěži velmi daleko.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám