Hlavní obsah

Nejméně atraktivní mají být obyvatelé Filadelfie

FILADELFIE

Z výsledků průzkumů mezi návštěvníky a obyvateli vyplývá, že Filadelfie je město nejméně atraktivních lidí ve Spojených státech. Jeho obyvatelé se nejméně zabývají módou, aktivitami, necestují a jsou považováni se za nejméně přátelské.

Článek

Tímto průzkumem se zabývala anketa s názvem Nejoblíbenější americká města, která je součástí magazínu Travel & Leisure a zpravodajského pořadu CNN Headline News. Otázky, kladené na webových stránkách, se zabývaly nakupováním, jídlem či kulturou. Podle hlavní redaktorky magazínu Amy Farleyové zareagovalo asi 60 000 lidí.

Pokud jde o neatraktivnost Filadelfie, roznesla na kopytech Washington DC a Dallas-Fort Worth. Naopak domovem nejatraktivnějších lidí jsou Miami a San Diego, zjistil průzkum. Amy Farleyová ale poukázala na to, že výsledky ankety neznamenají, že lidé ve Filadelfii jsou oškliví nebo že město je místem, které nestojí za to navštívit.

"Požádali jsme respondenty, aby hlasovali o atraktivnosti a nikoli neatraktivnosti. Redaktoři Travel & Leisure věří, že ve Filadelfii je spousta atraktivních lidí," řekla. "Relativní atraktivnost jejích obyvatel je jen nepatrným faktorem při hodnocení předností města."

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám