Hlavní obsah

Bojkotujte nové album Spearsové, vyzývají její přátelé

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Někteří bývalí přátelé a spolupracovníci Britney Spearsové vyzývají fanoušky, aby bojkotovali nové zpěvaččino album Blackout, které má vyjít příští měsíc. Podle nich je to jediná cesta, jak přimět problémovou pop star uspořádat si život. Do internetové kampaně Save the Popstar, Save the World (Zachraňte popovou hvězdu, zachraňte svět) se mají zapojit všichni fandové z celého světa.

Článek

Tým, který bojkot alba rozjel, tvoří bývalý bodyguard, tanečník a vizážistka. Vyzývají veřejnost, aby si nekupovala nové album, dokud si Britney neudělá pořádek ve svém soukromí.

"Náš vzkaz je prostý. Nekupujte si to, dokud se nepolepší. Všichni jsme strávili s Britney hodně času. Viděli jsme ji v tom nejlepším i v tom nejhorším. A neděláme to jako něco podlého. Děláme to proto, že se bojíme o ni i její chlapce. Potřebují matku a tu právě teď nemají," uvedli autoři kampaně pro magazín E! Fanoušci by se měli aktivně zapojit do záchrany zpěvačky a kontaktovat její vydavatelství Jive.

"Vidí, jak trpí, ale nezajímají se o to. Dejte jim vědět, že si koupíte její album, ale až bude čistá a střízlivá a uvědomí si, jak skvělý má život.

Dejte jim vědět, že jste tady, abyste si koupili její hudbu, její zboží, až se polepší. Každý zaměstnavatel se ujišťuje, že jeho tým dělá svou práci nejlépe podle svých možností. Oni ji nechají dělat si, co chce, jen když se její nahrávky prodávají. Pokaždé, když se ukáže v bulváru a ztrapní se nebo se ukáže jako špatná máma, zajímají se o to? Nezajímají. A je smutné, že lidé kolem Britney se zajímají tak málo o někoho, kdo jim vydělává tolik peněz," napsali ve výzvě bývalí zpěvaččini spolupracovníci.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám